Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Árnyékolástechnikai szerelő, és nyílászáró szerelő OKJ-s tanfolyam.

 1. #1
  Adminisztrátor
  Csatlakozott
  2011 február
  Tartózkodási hely
  Budapest, Hungary, Hungary
  Összes hozzászólás
  35
  Blog bejegyzések
  5

  Árnyékolástechnikai szerelő, és nyílászáró szerelő OKJ-s tanfolyam.

  Amint a címből kiderül árnyékolástechnikai szerelő és nyílászáró szerelő OKJ-s tanfolyamot indít újra az Euroland Kft.
  A következő tanfolyam 2011 október közepén indul.
  A tanfolyam 3 hónap időtartamú.
  A tanfolyam díja: 120.000 Ft, vizsgadíj 40.000 Ft.

 2. #2
  Member
  Csatlakozott
  2012 március
  Összes hozzászólás
  29
  Látom a hozzászólás már régebbi bejegyzés, de gondoltam megkérdezem, hogy ennek a tanfolyamnak az elvégzéséhez kell-e valamilyen előképzettség? Gondolom sokan olvasták és sokunkban felmerül ez a kérdés. Illetve olyan kérdésem is lenne miszerint mit is takar a címben jelzett tanfolyam. Tehát sikeres vizsga esetén milyen képesítést tudhatunk magunkénak, illetve ezzel milyen lehetőségeink vannak? Ha elvégzi valaki a tanfolyamot, akkor milyen lehetőségek vannak a munkavégzésre? Egyéni vállalkozóként is folytathat valaki ilyen tevékenységet ezzel a képesítéssel vagy csak egy cégen belül vállalhat vele munkát. Illetve indul-e a közeljövőben tanfolyam?

 3. #3
  Junior Member
  Csatlakozott
  2012 március
  Tartózkodási hely
  Dunaharaszti
  Összes hozzászólás
  23
  József kérdése engem is megmozgatott, kell valami külön képzettség a tanfolyamhoz. Illetve mikor lesz hasonló tanfolyam?

 4. #4
  Member
  Csatlakozott
  2012 március
  Összes hozzászólás
  33
  Mivel eddig nem jött válasz ezért megosztanám azt amit én tudok a témáról. Legjobb tudomásom szerint az ilyen tanfolyamok elvégzéséhez nem szükséges semmilyen szakirányú tapasztalat. Sikeres vizsga után akár önálló vállalkozóként is folytathat bárki ilyen tevékenységet. Persze ehhez ki kell váltani az egyéni vállalkozói igazolványt. Nem nagy ördöngősség mert a legújabb szabályozás értelmében bárki megcsinálhatja, ha bejelenti az illetékes önkormányzatnál. Mára már vállalkozói igazolványt sem kell kiváltani. A költségek persze itt sem túl alacsonyak, mert egyéni vállalkozás esetén saját magunkat kell bejelenteni és fizetni magunk után a járulékokat. Ez körülbelül havi szinten 50.000 forint kiadást jelent. Jó hír ugyanakkor, hogy sokmindent le lehet írni az adóból. Telefonszámla, üzemanyag, internetszámla, feltéve ha interneten keresztül is végzünk munkát.(egy egyszerű honlap létrehozásával ahol a szolgáltatásunkat ajánljuk ez a feltétel már teljesült is)

  Ha valaki ilyen bizonyítványt szerez, akkor semmi akadálya annak sem, hogy egy erre szakosodott céghez jelentkezzen. Itt már mint munkavállaló folytathat tevékenységet. Tehát minden költség a munkáltatót terhel. Mi végezhetjük a munkát mert a képesítés megvan hozzá.

  Amint az a nevében is benne van árnyékolástechnikai szerelő és nyílászáró szerelő képesítést szerezhet, aki elvégzi a tanfolyamot. A bizonyítványban ez a név fog szerepelni.

 5. #5
  Junior Member
  Csatlakozott
  2012 augusztus
  Összes hozzászólás
  1
  Sziasztok!

  Engem a nyílászáró szerelő képesítés érdekelne. Valakinek van valami tapasztalata magáról a tanfolyamról?
  A tanfolyam ideje alatt részletfizetés létezhet? Europass bizonyítvány igényelhető?

  Köszönöm.
  Z

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •